Site icon Bitcoin & Airdrop

Coinlistin Yeni Bombası Covalent(CQT) Token ve İCO satış Detayları Nedir?

Covalent, milyarlarca blok zinciri veri noktasına görünürlük getiren ve tüm blok zinciri ağlarındaki varlıklara şeffaflık sağlayan birleşik bir API sağlamasıyla benzersizdir.

İçerik

Covalent(CQT) Token Nedir?

Milyarlarca blockchain veri noktasına görünürlük sağlayan birleşik bir API

Covalent, yüz milyarlarca veri noktasından anlam oluşturmak için büyük veri teknolojisinden yararlanır, yatırımcılara eyleme geçirilebilir içgörüler sunar ve geliştiricilerin kaynakları kuruluşlarında daha yüksek fayda hedeflerine tahsis etmelerine olanak tanır.

Covalent, küçük bir avuç zincirden zahmetli bir şekilde veri elde etmek yerine, düğümler, zincirler ve veri akışları dahil düzinelerce kaynaktan bilgi toplar. Covalent API daha sonra son kullanıcılara, tüm dijital varlık türlerinde mevcut ve geçmiş yatırım performansı dahil olmak üzere, cüzdana göre kişiselleştirilmiş veriler sağlar. En önemlisi, Covalent, ilgili tüm verileri tek bir API arayüzünde birleştirerek bu verileri hızlı ve tutarlı bir şekilde döndürür.

Kovalent Ağın yerel belirteci olan Kovalent Sorgu Jetonu (CQT). CQT 1) token sahiplerinin yeni veri kaynakları, belirli coğrafi konumlar ve veri modelleme gereksinimleri gibi sistem parametrelerini değiştirmeye yönelik teklifleri oyladığı bir yönetişim belirtecidir ve 2) sorguları yanıtlamak için doğrulayıcıları ödüllendiren bir stake varlıktır.

Covalent konusunda heyecanlanmamızın birkaç nedeni:

İCO satış Detayları Nedir?

Satış, 29 Nisan 00:00 UTC’de gerçekleşecek ve tüm uygun * katılımcılar için farklı koşullara sahip üç fiyat kademesine sahip olacak:

İco Satış Video

Exit mobile version