Site icon Bitcoin & Airdrop

Huobi Borsası Kullanım

huobi

huobi

Huobi Borsası Kullanım yazımız sizlerle. Malum Coinmuhendisi ekibi olarak Huobi Global borsası ile bir sponsorluk anlaşması imzaladık. Borsa malum 2013 ten beri ayakta ve dünyanın en güvenilir borsalarının başında geliyor. Borsa Türkiye de önemli yatırımlar ve yasal süreç bağlamında sürekli kendini yeniliyor adaptasyon süreci hızlıca aşıyor. Türk kullancıların daha fazla Huobi borsasını kullanması Coinmühendisi olarak en büyük temenni ve arzumuz. Borsanın kullanımına ilişkin önce görsel içerikler ardına kullanımla ilgili videomuzu ekleyeceğiz.

Huobi

Huobi  kurulduğu 2013 yılından bu yana hacklenmeyen ve kullanıcıların en çok güvendiği dijital alım satım platformdan birisidir.

Borsa kullanımına ilişkin yazımıza geçmeden önce huobi borsası ve huobi token hakkındaki yazımızı da okuyabilirsiniz.

Huobi borsası linkimize tıklayıp kaydolmak istediğinizde aşağıdaki görsel karşınıza gelecek.

https://www.huobi.com/tr-tr/topic/activity-tr/?invite_code=we6d7

Telefon numarası yada e -posta nız ile kaydolabilirsiniz.
Şifrenizi belirleyip kaydınızı gerçekleştireilirsiniz.

Daha sonra Huobi borsasına giriş sayfasına tıklayarak hesabınıza bağlı e-posta ve şifrenizi girip HUOBİ GLOBAL borsasına giriş yapmış olacaksınız.

Borsadan al-sat yapmak istediğinizde işaretlenmiş olan bölüm: Spor işlemler kısmından hangi ürünü almak istiyorsanız ara kısmından istediğiniz projeyi yazabilirsiniz. Örnek olarak ben XRP yazdım. XRP/USDT seçtim. Alım işlemlerini başlatabilirim.

Bu kısımda da okla belirtilen yere xrp fiyatı ne ise o an (0.61) alış fiyatı kısmına girilip hesap tutarında ne kadar varsa SATIN AL XRP kısmına basarak alım işlemlerini gerçekleştirebiliriz.

Görsellerin daha etkili ve anlaşılır olmasını sağlamak adına sizler için video hazırladık.. İzlemeniz yararınıza olacak.

Huobi borsasına kaydolmak isteyen arkadaşlarımız linkimizden kaydolabilir.

Exit mobile version