Site icon Bitcoin & Airdrop

Huobi Global Borsası ve Huobi Token (HT) Nedir?

huobi borsası

Huobi Borsası ve Huobi Token (HT) Nedir? yazımız sizlerle.

2013 yılında Leon Li tarafından finanse edilen Huobi Global ltd, durmaksızın devrim niteliğinde blockchain tabanlı bir hizmet sağlayıcı olmuştur. Aralık 2013’te, Huobi’nin ticaret hacmi 4,3 milyar USD’yi aştı ve bu Huobi’yi Çin’in en büyük dijital varlık ticaret platformu haline getirdi.

İçerik

Huobi

Huobi kurulduğu 2013 yılından bu yana hacklenmeyen ve kullanıcıların en çok güvendiği dijital alım satım platformudur. Adını sıkça duyduğumuz borsaların en başında geliyor. Benim de sıklıkla kullandığım ve kullanırken kullanışlılık güvenlik gibi unsurları direkt hissedebildiğim bir borsa. Yakın zamanda Türkiye’de de bir ofis açan Huobi, kripto para dünyasının en büyük ve en önemli oyuncularından bir tanesi. Türkiye’de yasal bir kuruluşa sahip olan tek yabancı borsa. Bir anlamda yasal sorumluluklar taşıyor. Bir sorun yaşadığımızda hukuk devreye girebilir ve nadir görülen bir durum her borsa bu süreci aşmıyor aşamıyor.

2013 yılından beri faaliyet gösteren Huobi, kullanıcıların kripto para alım satım yapmasına olanak sağlayan küresel bir borsadır.

Singapur merkezli borsanın kurucusu Leon Li.. Operasyonlarına 2013 yılında start veren borsa, Çin menşeli fakat Singapur merkezli bir şirket. Singapur’daki merkez haricinde Güney Kore, Japonya, ABD, Hong Kong ve Türkiye’de de ofisleri bulunan şirket, dünyanın her bir yanındaki müşterilerine hizmet vermeyi amaçlıyor. 2017 yılında ise Çin’in kripto para borsalarını ve ICO’ları yasaklaması sonucu, Huobi Çin’den taşınma kararı aldı. Bu dönemde farklı ofisler açan Huobi ilk olarak Güney Kore ofisini aktive etti. Sonrasında ise Singapur, Japonya, Hong Kong ve ABD ofisleri açan şirket en son ise 2019 yılında Türkiye ofisini açmış bulunuyor. Şu anda ise Huobi, kayıtlı bir Singapur Şirketi.

Huobi de hacim işlemlerinin en az yarısı (genellikle) kurumsal yatırımcılar tarafından gerçekleşmekte. Bunda eski güçlü ve güvenilir etiketlerinin önemi büyük ve Çin – Asya unsuru aktif.

2020 Kasım ayı ortalarından itibaren ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto para ticaret platformlarından biri Huobi Global’dir. Huobi, dünya ile blockchain arasında bir köprüye dönüşüyor. Huobi Global, tam bir blockchain tabanlı ekosistem oluşturarak, blockchain tabanlı dijital varlıkları desteklemeyi ve beslemeyi hedefliyor. Huobi, merkezi Seyşeller’de bulunan bir kripto para borsasıdır. Mevcut kripto para birimi alım satım çifti sayısının çokluğu ile ünlüdür – 300 den fazla kripto para çifti mevcut.

Dünyanın önde gelen dijital varlık alım satım platformu Huobi’nin bu başarılarında güvenlik alanına yaptığı düzenli yatırımlar sayesinde kullanıcılar tarafından “en güvenli borsa” olarak tanınması önemli rol oynuyor. Kullanıcı birikimlerinin korunmasını en üst seviyede öncelik olarak benimseyen Huobi Global platformunda üst üste yedi yıl boyunca kayda değer bir güvenlik açığı ve kripto para hırsızlığı vakası yaşanmadı.

Çok sayıda blockchain hizmeti sunan Huobi, blockchain teknolojisini gerçek dünyaya bağlıyor. Huobi grubu, baştan sona bir blockchain dünyası geliştirmeye başladı.

Huobi labs , blok zinciri tabanlı projeleri erken aşamada desteklemek için Mayıs 2018’de kuruldu.

Huobi Capital , blockchain endüstrisine odaklanan bir yatırım fonudur.

Huobi Madencilik Havuzu, bir maden havuzu işletilmektedir.

Kısa bir tarihçe

Huobi Token

Huobi token Huobi borsasına ait token. Huobi Token, kripto para borsası Huobi’nin kendi geliştirdiği ve kullanıcıların Huobi üzerindeki işlemlerde kullanabileceği bir kripto paradır.

Sembolü HT. Huobi Token (HT), Huobi kripto borsasının borsaya dayalı bir token ve yerel para birimidir. HT, işlem ücreti indirimleri için aylık VIP durum planları satın almak, değişim kararlarına oy vermek, özel Huobi etkinliklerine erken erişim sağlamak, mevsimsel geri alımlardan kripto ödülleri almak ve Huobi borsasında listelenen diğer kripto para birimleriyle ticaret yapmak için kullanılabilir.

Dolaşan Arz

204.811.752 HT

Yazı esnasında Hacim ortalama 100 milyon dolar civarında..

Piyasa değeri 820 milyon dolar civarında..

Huobi Token Huobi Group tarafından piyasaya sürülmüş, toplam arzı 500 milyon ile sınırlandırılmış, Ethereum destekli bir kripto para.

HT sahipleri Huobi ekosistemiyle ilgili pek çok avantaj elde ediyor ve çeşitli ödüllerden yararlanıyor.

Değerini ilk başta Huobi borsasından alan fakat kullanıldıkça da kendi değerini artıran bir ürün. Gelecekte hiç şüphesiz huobi token değerini daha da artıracaktır. Borsanın gelirleri günden güne artmakta üye sayısı günden güne çoğalmaktadır. HT bu anlamda uzun vadeli yatırım ürünlerinden birisidir.

Huobi Token Nereden Alınır?

Huobi Token hacmin en yüksek olduğu borsa olan Huobiden satın alınabilir.

Videomuzu izlemeden önce dilerseniz sitemizdeki Huobi Borsası Kullanım yazımızı da okuyabilirsiniz.

Exit mobile version