Site icon Bitcoin & Airdrop

Swipe (SXP) Coin Nedir?

swipe coin

Kripto para piyasasında Binance tarafından satın alınan Swipe coin yani $SXP coin yaptığı partnerlikler ve anlaşmalar ile son zamanlarda adını fazlasıyla duyuruyor.. Swipe SXP coin nedir, Nasıl Satın alınır bunlara göz atalım. . 

İçerik

Swipe (SXP) Coin Nedir?

Swipe SXP coin kullanıcılarına çoklu cüzdan desteği ve Visa banka kartı sunan bir kripto para birimidir (VISA anlaşması kripto para piyasalarında çok değerlidir. ). Bir Swipe kartı ile dilerseniz Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Lumens ve Tron dahil olmak üzere birçok kripto para birimi ile harcama ya da al-sat işlemi yapabiliyorsunuz. Swipe kart geçtiğimiz günlerde amerikada kullanılmak üzere izin aldı ve bu 200 milyon yeni müşteri kapasitesi demek oluyor demek oluyor. Ethereum tabanlı olarak oluşturulan SXP’de işlem ücretlerinin %20’si şirkete aktarılıyor. Bahsi geçen miktarın daha sonra platformun güvenliğinin sağlanması için kullanılacağı belirtiliyor.

https://twitter.com/SwipeWallet/status/1295725675547107328?s=20

.Swipe cüzdan kullanıcıları doğrudan cüzdan uygulaması içinde işlem yapmak, hediye kartları satın almak ve desteklenen tüm varlıklarla işlem yapmak için Swipe token’ı kullanabilirler.

Bunların yanında Swipe Cüzdan’ında gerçekleşen tüm para dönüştürme işlemlerinde SXP token’ları ile ödeme yapılır. Yani bir kullanıcı işlemi geleneksel para ya da kripto para birimiyle gerçekleştirse bile ücretlendirme SXP token üzerinden yapılır. Ayrıca ağ ile ilgili herhangi bir işlemde de ücret yine SXP token ile ödenir. Örneğin, SXP Cüzdan ile Bitcoin çekim işlemi yapıldığında kullanıcı çok düşük bir SXP işlem ücreti öder

Projede Öne Çıkan Özellikler

Swipe, ağını yönetmek için Ethereum blok zincirinden yararlanıyor. Diğer kripto paralar ile işlem yaparken bir çekim ücreti tahsil eden Swipe, kendi alım / satımlarında ise bir çekim ücretine sahip değil.

Swipe (SXP) Coin Nasıl Alınır?

Swipe coin Binance, Bithumb, Kucoin ve Bittrex başta olmak üzere bir çok kripto para borsasından satın alınabiliyor. Ama özellikle işlem kolaylığını dikkate alırsak elbetteki Binance borsasından almanızı öneririz..

Swipe Binance Ortaklığı

Kripto borsası Binance, kullanıcıların mağazalarda kripto para ile ödeme yapmasına olanak tanıyan dijital cüzdan ve Visa banka kartı platformu olan Swipe’ı satın aldı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao Visa banka kartı Binance Card’ı çıkarma planlarını açıklamıştı. Swipe sayesinde bu fikir daha kolay hayata geçecek.

Swipe İstatistikleri

Token AdıSXP
Özel Satış Tahsisi19.575.000 SXP
Özel Satış Token Fiyatı0.20 USD
Özel Satış Tarihi1 Ağustos 2019
Artan Miktar Özel Satış3.915.000 USD (379.800 EUR, 198.450 GBP, 3.253.527 USDT)
Kamu Satış Tahsisi40.425.000 SXP
Halka Açık Satış Fiyatı0.20 USD
Halka Açık Satış Tarihi2-9 Ağustos 2019
Arttırılan Halka Açık Satış Tutarı8.085.000 USD (BTC ve XRP’de toplanan fonların çoğu)
Exit mobile version