Site icon Bitcoin & Airdrop

Troy Token Nedir ?

Troy token, kripto ticareti ve varlık yönetimi konularında uzmanlaşmış küresel broker aracıdır.

Dolaşımdaki Arz1.290.000.000 TROY (% 12.90)
Toplam Arz10.000.000.000 TROY
Proje Web Sitesitroytrade.com
troy coin

Troy coin, kripto ticareti ve varlık yönetimi konularında uzmanlaşmış küresel bir broker aracıdır. Troy, kurumsal müşteriler ve spot & marj ticareti, türevler, borç verme ve tek bir hesapta işlem yapma gibi profesyonel işlemler için kripto aracılık hizmetleri sunmaktadır Bu arada TROY, TROY/BNB, TROY/BTC ve TROY/USDT işlem çiftleriyle Binance Borsasında listelenmeye başlayacak.

İçerik

TROY NEDİR?

Troy, kurumsal müşteriler ve profesyonel yatırımcılar için tam kapsamlı finans ve aracılık hizmetleri sunmaktadır.

Token TürüBEP-2
Özel Satış TahsisiTokenlerin% 12.00’si
Özel Satış Token Fiyatı0,007 ABD Doları / TROY
Özel Satış Tutarı $ 8.40MM
Binance Launchpad Satış TahsisiTokenlerin% 8.00’ü
Binance Launchpad Satış Fiyatı0,005 ABD Doları / TROY

Troy, tam kapsamlı bir kripto ticareti, ve varlık yönetimi hizmetleri sunarak sağlıklı ve sürdürülebilir bir ekonomik model oluşturmayı amaçlamaktadır. Gelir modeli şunları içerir:

Troy Token Dağılığımı

Troy Tokenlerin Piyasaya Salınma Takvimi

Troy Trade Platformu

Kullanıcılar, kripto varlıklarını yatırma, para çekme ve devretme işlevlerini yerine getirerek yeni ticari hesaplarını Troy Ticaret platformunda oluşturabilirler. Kullanıcılar ayrıca, kripto borsalarındaki mevcut ticari hesaplarını API’lar aracılığıyla Troy’a bağlamayı da seçebilirler. Ek olarak, kullanıcılar diğer kullanıcılara hesaplarında işlem yapma yetkisi verebilir. Tüm hesapların yetkilendirilmesi ve yönetimi, risk yönetimi modülü kullanılarak hesap sahipleri tarafından izlenebilir.

Troy Coin Nerden Alınır ?

troy coin binance den satın alabilirsiniz. Buraya tıklayarak kayıt olduktan sonra satın alabilirsiniz. Şuan fiyatı grafiği aşağıda verdim. Yatırım tavsiyesi değildir fiyatın ne olacağı belli olmaz. Her zaman üzmeyecek yatırımlar yapılması gerekiyor.

Exit mobile version