SweatCoin Nedir? 2022 Yılının Sağlık Uygulaması

İçerik

Sweatcoin nedir?

Sweatcoin, 2018’de başlatılan ve oyuncuların adımları, her 1000 adımda bir sweatcoin olan ,sweatcoin adı verilen sanal bir paraya dönüştürdüğü ücretsiz bir yürüyüş uygulamasıdır. Kullanıcılar, ürünlere, tekliflere ve hayırsever amaçları desteklemek için sweatcoin harcayabilir.

12 Nisan’da bir web2 yazılımı olarak Sweatcoin, web3 yoluna gireceğini ve kripto tokeni SWEAT’ı piyasaya süreceğini duyurdu. Kullanıcılar tarafından tutulan Sweatcoin’ler 1:1 oranında SWEAT’a dönüştürülecektir. NEAR vakfı tarafından yatırım yapılan SWEAT, NEAR blok zinciri üzerine inşa edilecek.

Sweatcoin ile Nasıl Para Kazanılır?

Sweatcoin, diğer tüm kazan-kazan fitness uygulamaları gibidir. Uygulamadan kazanmaya başlamak için önce uygulamayı indirmeniz ve bir profil oluşturmanız gerekir. Bundan sonra, sağlık ve fitness verilerinize giriş yapmalı ve uygulamanın izleyicisiyle telefonun GPS’ine bağlanmalısınız. Bu yapıldıktan sonra hareket etmekte özgürsünüz.

Not: Mover olarak bilinen ilk Sweatcoin seviyesi, serbest hareket etmenizi sağlar ve buna göre getiri sağlar. Ancak seviye yükseltmeleri ile ödemeniz gereken miktar da artar.

Uygulamada, yürüdüğünüz adımları sayan dahili bir izleyici bulunur. Her 1000 adım için yaklaşık 0,95 ter veya SWC jetonu ödenir.

Sweatcoin (SWEAT) nedir? Oyun kazanmak için potansiyel bir Hareket, 2022'de kaçırabilirsiniz | Kolay Coin

Sweatcoin fiyatlandırma modelleri

Sweatcoin kullanıcıları ‘ücretli’ üyeliklere yükseltmeye teşvik ederek para kazanıyor.

Mover: Ücretsiz üyelik modelinde, kullanıcılar günde yalnızca beş Sweatcoin kazanabilirler, bu da yaklaşık 5.000 adıma eşittir (komisyon yapısı nedeniyle bazı adımları kaybedilebilir ).Aylık sınır 150 Sweatcoin’dir.

Shaker: Bir sonraki üyelik modeline yükseltildiği zaman, günde 10 Sweatcoin veya ayda 300 Sweatcoin kazanmanıza izin verir, ancak bu size ayda 4.75 Sweatcoin’e mal olur.

Quaker:  Ayda 20 Sweatcoin pahasına günde 15 Sweatcoin veya ayda 450 Sweatcoin kazanmanızı sağlar.

Breaker: Bu model, günde 20 Sweatcoin veya ayda 600 Sweatcoin kazanmanızı sağlar – bunların tümü ayda 30 Sweatcoin’e mal olur.

Trouble Maker  fiyatlandırma modeli açıklanmadı.

Bir günde üretilebilen  Sweatcoin sayısının sınırı olduğu için daha fazla yürümelerde  para kazanılamayacağı  anlamına gelir.

Daha fazla Sweatcoin almanın dört yolu 

Adım atmak veya koşmak Sweatcoin üretmenin tek yolu değildir. Bunları aşağıdaki şekillerde de kazanabilirsiniz:

  1. Aileyi dahil edin:Dışarıda biraz yürüyüş yapmaya istekli değilseniz (veya yapamıyorsanız), çocukları veya eşinizi telefonunuzla dışarı çıkmaya teşvik edin ve bazı adımlar oluşturun. Sweatcoin’in kurucuları, adımları kimin oluşturduğuna aldırış etmedikleri için buna izin veriyor. Sadece uygulama yüklü iki telefonla dışarı çıkmayın – bu hile yapmaktır.
  2. Reklamları izleyin:Reklamlarla ilgilenmek size daha fazla Sweatcoin kazandıracak.
  3. Transfer yapma :Arkadaşlar arasında ve aile içinde değiş tokuş edilebilmesi için Sweatcoin gönderip almak mümkündür.
  4. Arkadaşlarınızın katılmasını sağlayın: Arkadaşlarınızı katılmaya ikna ederseniz beş Sweatcoin kazanacaksınız.

KURULUM

Adım 1, uygulamayı indirin.

Adım 2, kaydı olun.

Oturum açmak için Apple Kimliği ile Kaydol’a veya kaydolmak için Gmail’i Kullan’a tıklayın. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bölümün üst kısmında kripto alanı bulacaksınız.

Kripto alanınız yoksa, yalnızca sweatcoins alabileceğinizi, ancak gelecekte SweatCoins token ile  değiştiremeyeceğinizi unutmayın.

Sweatcoin Reviews Scam or Legit Register Login How sweatco.in App Works

Adım 3, Uygulama Ayarları

Adımlarınızın doğru bir şekilde sayılabilmesi için Sweatcoin’in fiziksel aktivitelerinizi tanımasına izin vererek ayar>cihazın fiziksel aktivitesi üzerine tıklayın .

Adımlarınızın doğru şekilde dönüştürüldüğünden emin olmak için Sweatcoin uygulamasının otomatik olarak güncellenmesine izin verin.

Adım 4, jeton kazanma.

Kullanıcılar aşağıdaki 3 şekilde jeton kazanabilirler.

1) Yürüyüş. 1.000 adım, 1 sweatcoin’e dönüştürülür, eksi işin aldığı %5 komisyon. Yani her 1.000 adım aslında 0.95 sweatcoin’e dönüştürülür . Ancak pratikte dönüşüm oranı %100 yerine %60 ile %95 arasında değişmektedir. Dönüştürme oranı bu aralıktan bile düşükse, lütfen cihazınızın ayarlarında bazı sorunlar olup olmadığını kontrol edin.

2) Reklamları izlemek. Reklamları izlemek size rastgele belirli miktarda coin  hediye edecek ,  hazine kutuları almak için.

3) Yeni arkadaşlar davet etmek. Davet edilen her yeni arkadaş için 5 SWC.

Adım 5, sweatcoin’lerinizi Nerelerde Harcayabilirsiniz

  • Mağaza alanı : Mallar veya hizmetler için sweatcoin alışverişi yapın ve VIP üyeler daha benzersiz ürünler için alışveriş yapabilir.
  • Bağış Bölgesi : Bağış ve meydan okuma projelerine katılın ve ayrıca yerel hayır kurumlarına ödül puanları bağışlayın.
  • Teklif bölgesi : İstediğiniz ürünler için, ürünlere teklif verebilirsiniz.
  • Yeni kullanıcı için kolay başlangıç . İndirmesi tamamen ücretsizdir, davetiye kodu gerekmez, ayakkabı satın almadan sadece cihazınızı tutarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.
  • Yerleşik bir oyun olarak bol birikim. Web2’den web3’e dönüşümün tipik bir örneği olan Sweatcion, 100 milyon kayıtlı kullanıcısı ile 60’tan fazla ülkede genel olarak 1 numaralı uygulama olmuştur.

Sweatcoin Satışı

DAO Maker üzerinde  5 Eylül’de yayınlanmış  ve bugüne kadarki en büyük satışlardan biriyle başlayacak. Toplam teklif, Public SHO ve DAO Maker sahipleri arasında eşit olarak bölünmüş 2.000.000 $ olacaktır. DAO SHO, yeni garantili tahsis füzyon modeli aracılığıyla gerçekleştirilecektir  . Halka açık satış 9 Eylül Cuma günü sona erecek ve FCFS olarak yapılacaktır.

Sweatcoin: Top 3 fitness app in the Google and App Store with 100M users to launch on DAO Maker! | by B. M. | DAO Maker | Aug, 2022 | Medium

Başlangıçta NEAR blok zinciri üzerine inşa edilen SWEAT, hem ERC-20 ( Ethereum ) belirteci hem de NEP-141 (NEAR) belirteci olarak sunulacak ve diğer EVM uyumlu belirteç biçimleri özel bir köprü aracılığıyla desteklenecek.

Basın açıklamasına göre SWEAT, tarihteki dünyanın en büyük kripto çekilişi olmaya hazırlanıyor . Buna, 21 trilyondan fazla adım atan 63 milyon kullanıcı ve yalnızca 2021’in dördüncü çeyreğinde 200 milyon dolardan fazla mal sağlayan 600’den fazla marka ortağı yardımcı olacak.

Sweat Economy kurucu ortağı Oleg Fomenko Decrypt’e verdiği demeçte, “Kullanıcıların adımları için SWEAT kazanmak için bir NFT’ye ihtiyacı yok, ancak NFT’ler bol miktarda ödül ve bonusla gelecek” dedi .

Bizler DAO Maker üzerinde ön satışa çıkacak olan Sweat Coin projesi hakkında sizler için ön satışa katılım kılavuzu yayınladık. Sizler kanalımızı ziyaret ederek Dao Maker üzerinde satışa çıkacak olan proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Hareket etmeyi bırak, SWEAT kazanmayı bırak

“Hareket etmeyi bıraktığınız için SWEAT kazanamazsınız ve sistem , bozulacaktır. “Sürekli hareketi teşvik etmek için [SWEAT] Vakfı bir hareketsizlik ücreti uygulayacaktır”, yani DAO, etkinlikleri sürekli olarak belirli bir düzeyin altına düşerse kullanıcılardan bir ücret talep edecektir. “Bu, yalnızca tutarlı alışkanlıkları teşvik etme misyonumuzla uyumlu olmakla kalmıyor, aynı zamanda katlanarak azalan enflasyon oranına da katkıda bulunacak” diyor.

Kullanıcıların hangi koşullar altında hareketsizlik ücretinden etkileneceği sorulduğunda, hareketsizliğin nedenleri farklı olabilir – evde hasta kalmaktan uzun mesafeli uçuşlara kadar – Fomenko, ücretin kesin ayrıntılarının  DAO oylaması ,sonucunda belli olacak.”

SWEAT cüzdanıyla tanışın

Web3 baskısını desteklemek için Sweatcoin, SWEAT tokeni ile tüm eylemlerin gerçekleştirileceği ayrı bir kripto cüzdanı da piyasaya sürüyor.

“Tamamen yeni bir ürün olduğu için kripto teklifini mevcut uygulamaya entegre etmemeyi seçtik” dedi.  Sweat Cüzdan Uygulaması Web3’e yeni bir portal sağlayacak. FİAT ile popüler kripto satın almaktan kriptodan kriptoya, NFT’lere, oyunlaştırmaya ve daha fazlasına kadar insanlara bir dizi kripto hizmeti sunacak.” Sweat Economy’nin kurucu ortağına göre, ekip ayrıca Sweatcoin’in “bölgelerinde kriptoya erişemeyen veya SWEAT yerine sweatcoin’leri tercih eden insanlar için normal şekilde çalışmasını” sürdürmek istiyor.