Site icon Bitcoin & Airdrop

ETHEREUM 2.0

ETH2

Ethereum 1.0 Sorunları

  1. Ölçeklenebilirlik . Ethereum’un finansal işlemleri gerçekleştiren ve akıllı sözleşmeleri ve DApp’leri barındıran, alışılmadık derecede yavaş olmadan bir dünya bilgisayarı olma yeteneği. Şu anda bu bir problem. Yukarıdaki çözümlerin tümü, kanıt kanıtı olanları bir yana bırakır. <—- ölçeklenebilirlik şu anda Ethereum’un 1 numaralı yapışma noktasıdır.
  2. Zorluk . Geliştiricileri zorluğu arttırarak madencilik ödüllerini yavaşlatarak zaman içinde iş kanıtı madenciliğinden kazık kanıtı kanıtına geçmeye zorlayan yerleşik bir kural vardır. Çözüm eksikliği Ethereum’un başına asılı duruyor.
  3. Güvenlik . Güvenlik, Ethereum ile ilgili temel sorun değildir, ancak güvenliğin iyileştirilmesi gereken yönleri ve üzerinde çalışılan konulardan biri vardır.

Peki Ethereum.2 ile neler gelişecek: YUKARDAKİ EKSİKLER ORTADAN KALKACAK :))))

Dünyanın en büyük borsası olan Binance dan Ethereum almak çok kolay. Türkçe dil seçeneği de mevcut. Kaydolmak isterseniz buyrun link;

https://accounts.binance.com/tr/register?ref=36460744

Bu yazı Al – Sat – Tut – Başvur -Kaydol tavsiyesi içermez… Bu Yazı yukarda yer verilen ETHEREUM:2 KONUSUNU yazarın kendi dünyasında anladığı ölçüde tanıtma uğraşı ve cevap verme çabasıdır. RİSKTEN – KAR ya da ZARARDAN YAZARLAR SORUMLU TUTULMAZ.. Sorumluluk kabul edilmez.. Herkes kendi iradesinden, daha detaylı araştırma yapmaktan sorumludur.

”’Detay araştırmak isteyen iradesiyle daha fazla bilgi edinebilir. YAZIDA EKSİKLİK— YANLIŞLIK OLABİLİR.. LÜTFEN VARSA BİLDİRİN.. Sadece buraya bağlı kalmayabilirsiniz.” Bol kazançlar

Exit mobile version