Quarkchain coin qkc Nedir?

quarkchain

Bir çok kripto para borsasında listelenmiş ve işleme açık olan qkc nedir? Bitcoinairdrop.net ekibi olarak quarkchain projesini araştırdık ve size bu yazımızda anlatacağız. Qkc şuand borsalarda ethereum altyapısını kullanan bir erc20 tokenidir ama kendi ağı zincirine geçtiği için swap işlemleri olmaktadır.

İçerik

QuarkChain nedir?

QuarkChain, 100.000’den fazla zincir üstü TPS sunmak için güvenli, merkezi olmayan ve ölçeklenebilir bir blok zinciri çözümü sunar. Blockchain projelerinin gelişimini artırmaya odaklanarak, toplum odaklı ve teknoloji liderliğinin her zaman temel avantajlarına bağlıdır.

QuarkChain PoW ve PoS’un faydalarını toplayan basit bir karma PoW / PoS

7 Temmuz 2018’de, QuarkChain Testnet 1.0 – “Bottom Quark” ın resmen başlatıldığını duyurdu. QuarkChain’in yüksek verimlilik, ademi merkeziyetçilik, güvenlik ve ölçeklenebilirlik vaatleri bu testnet’te gösterdi.

quarkchain testnet

Neden QuarkChain?

 Açık kaynak, ilgilenen ve QuarkChain’in gelişimine katkıda bulunmaya istekli olan ve kodlara erişme, kodları değiştirme ve kodları serbestçe geliştirme olanağı tanıyan herkese izin verir. Bu arada, tüm geliştiricilere QuarkChain’in üzerine kendi dikey zincirinizi ve dApp’larını kurmayı sağlar.

QuarkChain ile, durum paylaşımı sağlayan – hesaplama ve depolamayı farklı makinelere dağıtan ilk blok zincir protokolü üzerinde çalışma şansı var , ilk blok zincir küme uygulaması tam düğümü bir alt düğüm kümesine böler.

Durum paylaşma ve küme tasarımıyla QuarkChain, farklı konsensüslerde, sanal makinelerde, muhasebe biçiminde ve hatta token ekonomisinde çalışan her parçada daha fazla parça ekleyerek doğrusal olarak ölçeklenebilir. 

quarkchain

Ağın kapasitesi, zincir zincirlerinin sayısı arttıkça doğrusal olarak ölçeklenirken, kök zincir, parçaların sayısına bakılmaksızın güçlü bir güvenlik garantisi sağlar. 

Özellikleri:

  • Birden çok düğümün tek bir tam düğüm olarak birlikte çalışmasına izin veren küme uygulaması
  • Durum paylaşımı, genel durumu bağımsız işleme ve depolama birimlerine bölerek ağın daha fazla parça ekleyerek ağ kapasitesinin doğrusal olarak ölçeklenmesini sağlar
  • Parça zincirleri arasında yerel belirteç aktarımlarına izin veren çapraz bağlantı işlemi
  • Ağa dinamik olarak parçaları ekleme
  • Farklı madenlerde farklı maden algoritmalarının desteklenmesi
  • Kümelerin istedikleri zaman katılmalarını ve ayrılmalarını sağlayan P2P ağı
  • Ethereum akıllı sözleşmesi ile tam uyumlu

Açık kaynaklı QuarkChain uygulaması python ile yazılmıştır. Go versiyonunun gelişimi planlanmaktadır.

Quarkchain qkc fiyatı

Quarkchaincoin qkc fiyatı aşağıda güncel veriler coingecko com dan çekilerek aktarılmıştır. Quarkchain bu yazıyı yazıldığı tarihte 0,0054 dolar civarında gezmektedir fiyatında kesinlikle bir artış olacaktır ama yatırım tavsiyesi değildir. Kesinlikle dememin sebebi ayı sezonun çok uzun sürmesi ve aylardır altcoinlerin düşmesidir. Teknolojik gelişmeler ve ekibin başarısı ile zamanla fiyata yansıyacaktır.

Quarkchain Qkc Nereden Alınır

Quarkchain qkc coin i binance den satın alabilirsiniz. Buraya tıklayarak kayıt olduktan sonra satın alabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi değildir fiyatın ne olacağı belli olmaz. Her zaman üzmeyecek yatırımlar yapılması gerekiyor. Qkc sürekli geri alım ve yakım yapılması bir avantaj olabilir çoğu blokchain projesinde burn vardır, Qkc burn olması chain açısından güzel bir şey.