NEM (XEM) Coin Nedir?

NEM

NEM (XEM) Coin Nedir başlıklı yazımız sizlerle.

NEM, diğer kripto paralar gibi merkez bankası olmayan, aracı kurum ve kuruluş kullanmayan en önemlisi ise hızlı ve az işlem ücretleriyle alış satış yapılabilmesine olanak sağlayan bir altcoin’dir. 2014 yılında tasarlanan ve çeşitli testlere tutulan Nem, 2015 yılında kripto para piyasasına adım atmıştır. ICO aşamasında iken yaptıkları açıklamalara göre; tüm kullanıcıların aynı hak ve eşitliğe sahip olunmasını amaçladıklarını belirtmiştir.

NEM, son zamanların devrim niteliğinde olan ve günden güne piyasaya bomba gibi düşen bir Blockchain platformudur. 2015 yılında piyasaya sürülmüştür ve son zamanların işlem hacmi oldukça geniş olan kripto para birimidir. Nem diğer kripto para birimlerine nazaran, kendine has bazı özelliklere sahiptir. Diğer para birimlerinden ayrıcalıklı olarak orijinal kaynak kodunu içerisinde barındırmaktadır. Buna ek olarak NEM, BLOCKCHAİN topluluğuna yeni özellikler ve üst düzey teknolojiler getirdi. Blok üretme süresi ise genel olarak 1 dakika civarındadır.

İçerik

NEM

Ethereum, Waves ve NEO gibi NEM de hem bir kripto para birimidir hem de üzerinde uygulamalar inşa edilebilen bir platformdur. Java programlama dili kullanılarak yeni şeyler oluşturulabiliyor. Ayrıca C++ diline de geliştiriliyor. 2018’de “Catapult” adlı bir geliştirme olarak yayınlanacak. 

Diğer pek çok kripto para birimleri gibi NEM de büyük hedefleri olan bir proje. Sadece bir ödeme yöntemi değil. Kripto para birimi özellikleri muhtemelen NEM ekibinin önceliklerinde daha düşük sıralarda.

Küresel ekonomide de uygulamaları olduğu için NEM ekibi şu alanlarda devrim yaratabileceklerini düşünüyor: Kitlesel fonlama, borçlar, yasal kayıtlar, sağlık kayıtları, oyun verileri, telif ücretleri, akıllı kontratlar, tedarik zincirleri, muhasebe, mülkiyet kayıtları ve ICO’ların başlamasını sağlama.

Yeni Ekonomi Hareketi anlamına gelen NEM (XEM), Java’da yazılan ve 2015’te piyasaya sürülen çift katmanlı bir blok zinciridir. NEM ana ağı, birden çok defteri destekler ve NEM blok zinciri işlem API’sindeki düğümlerin bulunduğu bir NEM Akıllı Varlık sistemine sahiptir. aramalar. Yerel para birimi XEM’dir ve POI (Önem Kanıtı) algoritması kullanılarak ‘toplanır’. NEM kullanıcılarının ‘önemi’, sahip oldukları jeton sayısı ve cüzdanlarıyla ilişkili işlemlerin sayısı ile belirlenir. NEM ayrıca şifrelenmiş bir P2P mesajlaşma sistemine, çoklu imzalı hesaplara ve bir Eigentrust ++ itibar sistemine sahiptir.

  • Piyasa Değeri$1.085.922.213 USD
  • Hacim (24s)$23.953.851 USD
  • Dolaşan Arz8.999.999.999 XEM

NEM Özellikleri Nelerdir?

Proje emniyet için önemli olan 2 farklı türden katmanlı bir mimariye sahiptir. Bu iki katman da, NIS ve KK tarafından aktif edilmiştir. NEM teknolojisi TEST DRİVEN DEVELOPMENT teknolojisi adı altında geliştirmeye alındı ve işlemlerine buna göre devam etti. Bu sistem gereksiz kodları ortadan kaldırmakta ve kodların birbiri ile olan ihtiyaçlarını karşılaması üzerine kuruldu. Proje’in en büyük özelliği ortalama blok süresinin yaklaşık 1 dakika olmasıdır. Bu zaman Bitcoin ile karşılaştırdığımız zaman, 10 katı civarında daha azdır. Bu yüzden proje daha fazla işlemi çok kısa süre içerisinde yapabilmektedir.

NEM Ne Gibi Yenilikler Getiriyor?

XEM daha önce görülmemiş olan sistemleri aktif eden bir kripto para birimidir. XEM Genel olarak Windows, Linux, Android ve İos işletim sistemleriyle tam uyumlu olmasından dolayı, yenilikçi bir sistemdir. Buna ek olarak kullanımı da son derece kolaydır. Sadece 10 dakika içerisinde yazılımını yükleyebilir ve zahmete girmeden üretim yapabilirsiniz. Yüksek ücretler ödemeden üretim yapmak, küresel işlemleri aktif edebilmek ve anında para transferi gibi işlemler, NEM’in getirdiği yenilikler ve ayrıcalıklar arasındadır.

NEM Coin’in Yapısı

XEM coini piyasadaki bütün kripto paralardan farklı yapan özellik Blockchain teknolojisini yeniden düzenleyerek kendine has bir zincir oluşturmuş olmasıdır. Blockchain’i kendisi için sıfırdan inşa eden proje, işleyiş itibariyle diğer dijital paraların hiçbirine benzemez. Bunu yaparak Blockchain zinciri içerisinde akıllı bir varlık oluşturmaya çalışan NEM böylece iki adet zincir oluşturmuş oldu. Bunlardan biri kendine has oluşturduğu özel izinli Blockchain, diğeri ise herkese açık olan Blockchain. Her iki Blockchain zinciri de projenin bünyesine entegre olmuş durumda ve birbirinin çalışmasına engel olmadan çalışıyor.

NEM Coin’in İşleyiş Sistemi

Kuruluşu ve yapısıyla diğer coinlerden farklı olan XEM işleyişiyle de diğerlerinden farklıdır. Sadece bir alım satım projesi olmayan proje aynı zamanda bir mesajlaşma programıdır. Proje’nin ayrıca İOS ve Android için tasarladığı iki adet farklı cüzdanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra enflasyondan etkilenmez çünkü kısa süre içerisinde piyasaya yüksek oranlarda XEM sürülememektedir. Aynı zamanda işlem emri özelliği olan projenin bu özelliği sayesinde kullanıcılarına online olmadığı zamanlarda da işlem yapabilme kolaylığını sağlamıştır.

Nem Coin Nereden Alabilirim?

(XEM) Coin Bittrex, Poloniex, HitBTC, Zaif, OKEx, YoBit, Livecoin gibi yabancı borsalarda satılmaktadır.  Bizim önerimiz Binance.. Aşağıdaki binance kayıt linkinden kaydınızı gerçekleştirerek ömür boyu geçerli %20 komisyon indirimine sahip olabilirsiniz.