2019 ve Gelecek 5 Yıl İçin Ünlü İsimlerden Bitcoin Fiyat Tahminleri

bitcoin fiyatı

Bitcoin Fiyat Tahminleri

Bitcoinin fiyatı hakkında ünlü analizci ve kripto para konusunda sözüne güvenilen kişilerin Kripto para piyasası ve bitcoin fiyatına ilişkin olarak yaptıkları değerlendirmeleri sizin için derledik.

1)John McAfee:Bitcoin Fiyat Tahmini Popüler McAfee yazılımının kurucusu ve sıkı bir Bitcoin takipçisi olan John McAfee, Bitcoin’in geçtiğimiz yıl 7000 $ ‘ı geçtiğini tahmin etmiş ve 2020 yılına kadar 1 milyon dolar alacağını öngörmüştü.

2) Sonny Singh:Bitcoin Fiyat Tahmini Bloomberg’in yaptığı son röportajında, Bitpay’in baş ticari sorumlusu Sonny Singh, Bitcoin’in geleceği ve şu anki piyasa şartlarına bakıp paniklemenin uygun olmadığı konusunda yorum yaptı. Bir Bitcoin maksimalisti gibi görünen Singh, tüm merkezi olmayan ağların en kayda değer “ağ etkisine” erişebildiği için Bitcoin’i “800 kiloluk bir goril” olarak adlandırdı. BTC’nin 2019’da Şükran Günü’nün 15.000 – 20.000 $ ‘a ulaşması ihtimalinin yüksek olduğu iddiasıyla, bir kripto ETF olasılığının ve yeni başlayanlar için fon girişinin yüksek olduğunu açıklıyor.
3) Tom Lee:Eski Hisse Senedi Stratejisti JP Morgan ve Fundstrat araştırmacısı ve kurucusu olan Tom Lee, madencilikteki 1 BTC’nin harcanan maliyetinin doğrudan kripto para biriminin fiyatı ile ilişkili olduğuna inanıyor. BTC’nin Bitcoin’i satın alan daha fazla kurumsal yatırımcıya ve Bitcoin kullanıcı tabanındaki istikrarlı bir artışa güvendiği için büyüyeceğine inanıyor. Lee, Amazon, Apple ve Facebook gibi teknoloji hisse senetleri fiyatlarındaki son düşüşe atıfta bulunarak bitcoin fiyatındaki mevcut düşüşü haklı buldu. Artan kurumsal servetlerin BTC’nin geleceğini çok yakında dönmesine yardımcı olacağı konusunda iyimser. Lee ile birlikte Fundsrat’tan bir analist olan Sam Doctor, 2019’a gelindiğinde BTC’nin 2019’a kadar 36.000 dolardan az bir değere ulaşamayacağını, en fazla 64.000 dolara, en düşük de 20.000 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyordu. Birkaç gün önce Tom Lee, BTC gerçeğe uygun değerinin mevcut fiyattan çok daha yüksek olduğunu belirtti. Mevcut gerçeğe uygun değer 13.800 ile 14.800 dolar arasında bir değerdir. Bitcoin cüzdanları 4.5 milyar Visa’nın sahiplerinin yüzde yedisini oluşturduğu anda Bitcoin başına 150.000 dolar artacağını düşünüyor.

4) Ronnie Moas : Bitcoin Fiyat Tahmini Kripto para birimi analisti Ronnie Moas, BTC’nin 2019 yılına kadar 28.000 $ ‘a ulaşabileceğini tahmin etti. BTC talebinin azalan arz ile artacağına inanıyor. 2019 yılına kadar benimsenme oranının artacağını ve dolayısıyla insanların daha fazlasını talep edeceğini açıkça belirtti. BTC’nin tedarikte sınırsız olmadığını hatırlamalıyız.

5) Michael Novogratz,Bitcoin Fiyat Tahmini The Economist tarafından Manhattan’da düzenlenen Finans etkinliğinde, eski hedge fon şefi ve Galaxy Digital’in kurucusu Mike Novogratz, BTC’nin bu yıl 9 bin dolara ulaşmayacağına inandığını ve ilk yıl boyunca 10 bin doların üstüne çıkacağını düşündüğünü belirtti. 2019’un çeyreği. BTC, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 bin ABD Doları’nın üzerinde ilerleyebileceğinden gökyüzüne ulaşan yüksekliklere götürebilir.

6)Fran Strajnar,BTC’nin 2020 Ocak’ına kadar 200.000 $ ‘a ulaşabileceğine inandığı çok iyimser bir tahminle geldi.Benimsenme oranının fiyat artışıyla doğrudan orantılı olduğuna inanıyor.Benimsenme oranı arttıkça, değer artışı da artar.

7 ) Bobby Lee : Çin’in ilk borsasının CEO’su Bobby Lee,BTC’nin 1 milyon dolara ulaşmasının 20 yıl alacağını söyledi. Şimdi onun kehaneti tamamen değişti. BTCC’nin (Hong Kong merkezli Bitcoin değişimi) kurucu ortağı ve Lee Lee’nin kardeşi Bobby Lee, Litecoin yaratıcısı son derece yüksek bir tahminde bulundu ancak düşüşe rağmen başladı. Bitcoin’in Ocak 2019’da tüm zamanların en düşük seviyesine ulaşabileceğini, 2500 doların altına ulaşabileceğini ve Bitcoin’in 2020’nin sonlarında toplanabileceğini ve 2021’de 333.000 dolara ulaşabileceğini ve 2023’te 41.000 dolara düşebileceğini iddia etti.

8) Zhao Dong :Çin’deki en büyük Bitcoin OTC yatırımcılarından biri olan Zhao Dong, son zamanlarda 2021’de Bitcoin’in 50.000 $ ‘a ulaşabileceğini öngördü. Şimdi BTC’ye yatırım yapmak için en iyi zaman olduğunu ve % 100 ila 200’lük bir verim alabileceğinizi söyledi.

9)Anthony Pompliano : Son zamanlarda çıkan bir tweet’te Morgan Creek’in kurucusu Anthony Pompliano, Bitcoin’in hiçbir yere gitmediğini söyledi. BTC’nin 3000 $ ‘a kadar düşebileceğini ve ardından 2019’dan itibaren yükselmeye devam edeceğini belirtti. Bitcoin’in temelleri güçlendikçe düşen fiyattan korkmaya gerek olmadığını belirtti.

10) Arthur Hayes : BitMEX CEO’su Arthur Hayes, çok karamsar bir düşüş tahmininde bulundu. Piyasadaki ani değişime dayanarak önceki tahminin açıklamasını değiştirdi. Daha önce BTC’nin bu yıl sonuna kadar 50 bin dolara ulaşma ihtimalinin olduğunu belirtti, ancak şimdi BTC’nin 3 bin dolara kadar düşebileceğini ve 2019’un tamamı için düşüşe devam edeceğini söyledi.

11) Vinny Lingham : Civic adlı bir kripto girişiminin CEO’su Vinny Lingham, Bitcoin’in daha iyisini yapmadan önce daha kötüye gideceğini belirtti. BTC’nin düzenli bir şekilde toplanmadan önce 3000 doların altına düşebileceğini belirtti.