2021 Altcoin Sepeti ! Milyoner Edebilecek 25 Altcoin Tavsiye

altcoin sepeti

2021 yılında en çok artmasını beklediğim 25 coin için altcoin sepeti yapacağız.

Bu makalede anlattıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kendi yatırım yaptığım projeleri sizin istekleriniz üzerine burada paylaştım. Sizlere başka insanlar bunu parayla satıyor, daha kalitesiz işe yaramayanlarını . Fakat benim yıllarca olan tecrübem ve yaptığım belli analizler sonucunda alınabilecek en çok artış bekledim 25 coin , proje budur arkadaşlar bu makaleyi 8 -12 -2020 tarihinde yazıyorum, inşallah 1 yıl sonra da hayatta kalırsak bu sepetin güncelleme makalesini de paylaşırım. Çok yüklü yatırım yapmanızı önermiyorum. Bu bir altcoin sepeti dir bildiğiniz gibi kripto paralar çok riskli yatırımlardır. Ondan dolayı kendinizi zora sokmayacak şekilde yatırım yapın.


Ben baştan uyarımı yapmış olayım. Bunlar benim kendi yatırımımdır. Benim bu projelerde paramı bulunuyor bazında çok bazısında az. Bu altcoin sepeti 2021 için yaptığım bir sepet ve bu projeler gayet kaliteli projeler. Arkadaşlar CHZ dediğimiz galatasaray token var korona başladığından beri futbol kulüplerinin veya başka kulüplerin başka spor dallarında. Seyirciler gelmediği için gelir azalması oldu ve kulüpler kendi kripto paralarını çıkartarak bir gelir elde edebiliyorlar. chiliz sayesinde socios uygulamasından da token leri alabiliyoruz. Galatasaray, token istanbul, başakşehir token trabzonspor token gibi algorand Benim bildiğim çok kaliteli bir proje benimde yatırım var, bunu websitemizde ki algorand makalemizde araştırabilirsiniz.

Tron var arkadaşlar tronda gerçekten kaliteli arkadaşlar. Ceo’su biraz taklitçi Ethereum un yaptıklarını taklit ediyor. Tron tabanlı altcoinler var, JUST Token gibi Bittorrent gibi trona bağlı coinler var. 2017 de ben tronu 50 satoshi den almıştım. bir ay içinde 2000 satoshi lere kadar çıkmıştı. sxp’de binance in ortak olduğu bir proje binance borsası bildiğiniz gibi kripto para dünyasındaki en popüler borsa şuan için SXP projesi kredi kartı çıkartıyor. Dünyanın kripto paralara entegre olması için SXP projesi gayet uygun bir proje yatırım yapılabilir.

Beşinci sırada polkadot var arkadaşlar polkadot benim geleceğin ETH si olarak gördüğüm bir proje. ETHEREUM da da zamanında 5 dolardan sonra 150 dolarlara gitti. 1200 dolarlara kadar çıktı. Herhangi bir alt koin boğasında ben bu polkadot un yani dostun gayet artabileceğini düşünüyorum. AVAX hepiniz biliyorsunuzdur. Emin gün sirer hocanın projesi gayet güzel bir proje . AVAX Hakkında detaylı bilgi için Sitemizdeki AVAX Makalemizi okuyabilirsiniz.

Sorularınızı yorum kısmına bekliyorum. Herkese bol kazançlı günler diliyorum inşallah 8 Aralık 2021 de daha güzel bir şekilde bu makaleyi güncellerim arkadaşlar. Ben şu an piyasaya girecek olsam ve bana 25 tane coin almak istersem gelir bunları alırım arkadaşlar altcoin olarak.